Viestintäviraston myöntämät .fi-domainit päivittäisenä syötteenä

Vierityspalkin aktiivi, nimimerkki PerttuT, kyseli jokin aika sitten tarpeellisen syötteen perään. Viestintävirasto listaa reaaliajassa myöntämiään .fi-domaineja. Sen sijaan, että vierailisi hankalalla saitilla ja syöttäisi tuskalliseen päivämäärävalikkoon halutun päivän vieläpä kahteen kertaan, voi nyt yksinkertaisesti tilata syötteen, joka listaa päivittäin myönnetyt domainit.

Tämä toteutus oli aikaisempia huomattavasti työläämpi, kun piti ensin hakkeroitua tyypillisen surkean ASP.NET-toteutuksen kiemuroiden ohi.

Seuraavaksi pitääkin kasata näistä syötteistäni oma sivunsa.

6 Replies to “Viestintäviraston myöntämät .fi-domainit päivittäisenä syötteenä”

 1. Ja nyt tuo haku on sitten poistunut (sen piti alunperin poistua jo 2.5. mutta näköjään muutos tapahtui vasta viimeisen vuorokauden aikana).

  Viestintäviraston tiedotteesta ei kuitenkaan selvinnyt miksi tuo poistettiin, tuosta sentään mainittiin:

  “Verkkotunnuspalvelun päivityksellä parannetaan mm. palvelun käytettävyyttä … Lisäksi myönnettyjen verkkotunnusten hakutoiminto poistetaan käytöstä.”

 2. Näin valitettavasti ovat tehneet. Haku kyllä poistui “navigaatiosta” perjantaina, mutta syöte toimi silti eiliseen asti.

  Sain kuulla että poistamisen syy oli se että tietoja väärinkäytettiin jotenkin. Tiedä sitten miten.

  Mistä tuon tiedotteen löysit?

 3. Se tuli sähköpostiin 24.4. ja alkoi “Arvoisa fi-verkkotunnuspalvelun postituslistan tilaaja” eli sain sen palveluntarjoajan ominaisuudessa.

Comments are closed.