4 Replies to “Pois Blogilistalta”

  1. Taidan olla vähän outo, kun luen blogeja mieluummin selaimella kuin syötelukijalla (persoonattomia uutisia seuraan syötteillä). Tällöin sivut tulee kokeneeksi kokonaisvaltaisemmin, eikä kaikki tiivisty teolliseksi tekstimössöksi (täällä toki ulkoasu on aika yksinkertainen muutenkin). Myös kommenttien lukeminen toimii heikosti syötteiden avulla.

  2. Riippuen lukijasta on usein mahdollista säätää optio, jolla postien otsikot avataan selaimessa eikä näytetä syötteen tekstisisältöä.

  3. Olenko vanhanaikainen vai miten, mutta mielestäni tämä ei ole oikea lähestymistapa. On tietysti hyvä rohkaista kävijöitä käyttämään parempaa teknologia-alustaa, mutta käyttäjälähtöinen lähestymistapa täytyy säilyttää myös blogin pidossa.

    Ehkäpä se porkkana toimisi sittenkin paremmin? nm. vieläkin Blogilistalla blogia roikottava kirjoittaja.

  4. Tämä on minun blogini ja toimin täällä kuten näen parhaaksi. Jos yrittäisin tehdä tällä rahaa tai muuten suoraan hyötyä kävijämääristä, toimisin varmasti toisin. Nyt ylläpitämällä tietojani Blogilistalla ensisijaisesti teen ilmaista työtä Sanoma-konsernille, mikä ei ole etujeni mukaista.

    En ole kuitenkaan estämässä lisäämästä tätä blogia Blogilistalle, jos siltä tuntuu. Sehän ei tee mitään tarkistuksia blogin todellisesta omistajuudesta. Kumma, ettei tuota selvää aukkoa ole vielä näkyvästi väärinkäytetty…

Comments are closed.