Uudet MacBook Prot tulivat — tilaus lähti

Tilattu.

Tänään julkaistuissa uusissa MacBook Pro -koneissa on kaikkea kivaa:

  • 2 Gt muistia (optio 4 Gt)
  • GeForce 8600M GT -näytönohjain
  • 802.11n -WLAN
  • Ympäristöystävällisempi LED-taustavalaistu näyttö

Halvin (1899 €) kokoonpano riitti minulle mainiosti muuten, mutta kun menivät tarjoamaan optiona (tauon jälkeen, jos en väärin muista) pöytäkoneiden nopeuksilla pyörivää 7 200 RPM -levyä, venähti toimitusaika alle viikosta kuukauteen: Arvioitu toimitus: 9. heinäkuuta 2007.

Odottavan aika on pitkä.

4 Replies to “Uudet MacBook Prot tulivat — tilaus lähti”

  1. Asiaa. Mutta missä on 13″ MacBook Pro, ExpressCardilla ja tehonäytönohjaimella… Olen itse lopen kyllästynyt HP:n XP/Vista-läppäriini, joka ei ikinä osaa suspendata ja kaatuu hibernaten aikanakin. Mutta siinä saa kuitenkin 12″ kokoon sekä HSDPA-kortin että wowikelpoisen näytönohjaimen.

  2. Odottavan aika on pitkä jopa omassa 2 viikon odotusajassa..Mutta pitäisi olla odotuksen arvoista kylläkin. Ja sitten vielä kun, vaikkapa niissä uusissa näytöissä, ei olisi mitään lapsentauteja.

  3. Onkohan Apple muuten luvannut, että tuo 802.11n-tuki päivitetään sitten aikanaan lopullisen standadin mukaiseksi?

    Intel nimittäin ei ainakaan takaa yhteensopivuutta lopullisen standardin kanssa vielä, koska eivät tiedä millaisia muutoksia saattaa vielä tulla. Päivitys saattaa mennä käyttistason ajuripäivityksellä tai firmware-softan päivityksellä, mutta voi vaatia jopa piiritason muutoksia. Näin ainakin Inteliltä noin kuukausi sitten sanottiin.

Comments are closed.