Kaikkea ei kannata kopioida

Bloglinesin beta näyttää Google Readerin hiilikopiolle. Hyh! Kumpikaan ei läpäise alkeellisen web-sovelluksen perustestiä: back-nappulan painalluksen on vietävä edelliselle sivulle. Ei kiitos.

Parempi paeta ajoissa. Osaako kukaan suositella luotettavaa, nopeaa ja kevyttä online-syötelukijaa? Vai pitääkö koodata itse?

4 Replies to “Kaikkea ei kannata kopioida”

 1. Hassua ettei osaa, Gmail kuitenkin taitaa back-napin hyväksikäytön varsin hyvin.

  Itse en tosin verkkopohjaisia käytä. Newsfireä (mac) pyörittelen ja on kyllä paras feedreader mitä olen käyttänyt.

 2. Gregarius on toiminut hyvin. Käyttökokemusta on kertynyt 1v ja 4kk.

  Sitä ennen käytössä oli Feed on Feeds. Sen ulkoasu on varsin riisuttu, mutta tekee työnsä hyvin. Viilasin koodia kuitenkin sen verran itse, että ajan mittaan vaihdoin aktiivisemmin ylläpidettyyn alustaan. Nyt tosin Feed on Feeds näyttää myös heränneen ainakin hetkeksi henkiin.

  Toisaalta, Gregariusta ei ole edes tarvinnut viilata aikoihin. Ainoa ongelma on, ettei se pidä vuodatus.netin fiideistä.

 3. Vähän ehkä sivuuttaa syötelukijaa, mut meikäläinen on tykästynyt käyttään Netvibesia. Siinä saa mukasti järkättyä syötteet useampaan tabiin plus siinä on muitakin ihan kivoja ominaisuuksia.

 4. Vesa: Gmail osaa nykyisin, suurimmaksi osaksi. Kyllä siitäkin vastaavia typeryyksiä löytyy, mutta ne sietää.

  Kimmo: Muuten mielenkiintoisen Gregariuksen ongelma on, etten haluaisi itse hostata, koska Dreamhost on liian hidas tuohon käyttöön ja nopeampaan vaihtaminen liian työlästä ja kallistakin.

  Timo, Netvibesissä oli kun viimeksi testasin tismalleen sama ongelma, back on rikottu.

Comments are closed.