Vierityspalkin avoimet työpaikat syötteenä

2ndheadin hautajaisissa keskustelimme Pertun kanssa Vierityspalkin suosituimmasta sisällöstä: Avoimista työpaikoista. Sivulta kun puuttuu syöte. Päätin tehdä asialle jotain.

Makuunin syötteen luomiseen Feed43 vielä kelpasi. Siitäpä ei syöte enää luonnistunutkaan. Miksi? Koska sivun linkkien URL:t on oikeaoppisesti HTML-enkoodattu eli käytännössä &-merkit ovat muotoa &. Fee43 ei moista HTML:n perusasiaa ymmärtänyt, joten tuloksena oli rikkinäisiä linkkejä. Panin asiasta palautetta, mutten jaksanut jäädä odottamaan että asialle jotain tapahtuisi.

Joten rakensin itse oman syötteeni: Vierityspalkin avoimet työpaikat syötteenä. Olkaapa hyvä!

7 Replies to “Vierityspalkin avoimet työpaikat syötteenä”

 1. Kääk!

  Nyt meidän sivulataukset laskee ;)

  No mutta hienoa. Syötteitä tuetaan erittäin voimakkaasti. Täytyypä rueta seurailemaan että miten toi syöte tykkää mun tavasta tallennella aika usein tuota sivua…

 2. Lisää vaikka tuo kuva sinne työpaikkasivulle näin ensialkuun:

  Syöte

  <img src="http://feeds.feedburner.com/~fc/avoimettyopaikat?bg=ff6600&amp;fg=ffffff&amp;anim=0" alt="Syöte" width="88" height="26" />
 3. Olin jo onnellisesti unohtanut, miten surkeaa markupia selainpohjainen WYSIWYG-editori voikaan tuottaa ja sallia. Korjasin syötettä nyt hiukan. Uusia ongelmia odotellessa.

Comments are closed.