Yhdessä vai yksin?

Joskun lopettamispäätöksen jälkipuinneissa nousi idea jatkaa arvokasta työtä ryhmälinkkiblogin muodossa. Ensin innostuttuani ja sitten pohdittuani asiaa kunnolla tulin tulokseen, että nyt en tahdo puristaa itsestäni irti enempää. Kirjoittelen jo nyt kahteen blogiin ja tunnen syyllisyyttä koska en kirjoita kumpaankaan tarpeeksi usein. Kolmas ei ainakaan parantaisi tilannetta.

4 Replies to “Yhdessä vai yksin?”

  1. Harmi sinänsä, koska Joskun lopettamispäätöksen jälkeen jää aikamoinen aukko täytettäväksi. Pohdin tuossa päivemmällä, että voisikohan linkkiblogin yhdistää jotenkin vaikka saavutetta.fi:n kanssa. Taitaisi kuitenkin mennä jo hieman liikaa asian vierestä.

  2. Ymmärsin, että saavutettava.fi:n porukat ovat aikeissa uudistaa saittiaan blogimaisemmaksi. Toivottavasti asia etenee. Tosiaan saavutettava-nimi rajaisi aika paljon asiaa ulkopuolella, jos Joskun blogin aiheita haluaisi tarkasti jatkaa.

  3. Älkää toki antako nimen hämätä! Olen jo meidän saavutettava-porukankin keskuudessa sanonut, että sana “saavutettava” voidaan ymmärtää monella muullakin tavalla kuin sillä, mikä meille web-ihmisille tulee ensimmäisenä mieleen. Lainaankin tässä itseäni ja toistan saman täällä: “saavutettava” on hyvin laaja-alainen ja monimerkityksinen termi. Saavutettava. Kaikille. Kaikkien ulottuvilla. Siihenhän liittyy ihan yhtä lailla niin merkkaus kuin ohjelmointikin (ja moni muu asia), joiden lopputulos kaiketikin on tarkoitettu kaikille. Saavutettava.fi tuo kaiken tiedon kaikkien ulottuville – on siis saavutettava. Ehkä se kaipaisi vain imagon kohennusta ja brändäystä. :-) Joka tapauksessa vapaaehtoiset saavat mielellään ilmoittautua, niin katsellaan mitä saamme yhdessä aikaan!

  4. Huomasin tuossa jo itsekkin ettei niitä linkkejä olekkaan niin helppo löytää jokapäivä.

Comments are closed.