Pikkupostien ongelma ja jonkinlainen ratkaisu

Käytännölliset pikkupostit ajavat sivupohjan koetukselle. Yksi posti ei ole enää edes suunnilleen saman mittainen, sen pituus voi olla mitä tahansa yhden rivin ja vaikka kahdenkymmen kappaleen välillä. Ainoa heti mieleen tuleva keino pitää etusivulla jatkuvasti järkevä määrä sisältöä on säätää templatesta postien määrää yhtenään. Sehän ei käy laatuun.

Sitten keksin, ettei pikkupostien tarvitse olla saman arvoisia kuin kokonaisten. Lopputulos: pikkuposti lasketaan nyt sivupohjassani puolikkaaksi. Tällä matematiikalla näytetään kokonaisia posteja etusivulla 15. Tutkaillaan, tasapainottuuko sivun pituuden vaihtelu tästä tarpeeksi.

Tarvitsen sen arkiston…

3 Replies to “Pikkupostien ongelma ja jonkinlainen ratkaisu”

  1. Omassa templatessani haen kaiken mitä tarjolla on etusivulle ja näyttäessäni posteja ennen Vanhemmat jutut -otsikkoa ylläpidän iteraattorimuuttujaa. Tämän muuttujan arvo kasvaa pikkupostista puolikkaalla, kokonaisesta yhdellä. Näin toimitaan, kunnes muuttujan arvo on 15, jonka jälkeen vain listataan kaikki jäljelle jääneet vanhempina juttuina.

    Postien määrään ei voi dynaamisesti tietääkseni vaikuttaa, jos käyttää sivutusta. Muuten voisi WordPressin olevan vaikea noutaa sopivaa määrää viestejä per sivu, kun se ei tiedä sivun kokoa ennalta.

  2. Pingback: Muutoksia

Comments are closed.