Pieni tauko tekee hyvää

Edellinen blogini tässä samassa osoitteessa kuoli vähitellen. En tiedä mitä tapahtui. En kuitenkaan löytänyt elämää, vaan jatkoin ihan samojen ja uusienkin asioiden seuraamista. Puolessa vuodessa keräsin kuin vahingossa ajankohtaisia linkkejä del.icio.us:iin yli 300 kappaletta. Monesta noista olisi voinut kirjoittaa kappaleen tai pari. Tuntui jotenkin haaskaukselta kerätä ja jalostaa tietoa vain itseään varten.

Mikään selkeä päätös ei nytkään aja bloggaamaan. Ei ole suunnitelmia tai tavoitteita. Päätinpä vain asentaa WordPressin ja kokeilla skinien tekoa. Tai oikeastaan tämä tapahtui jo kesällä. Jotenkin sitten nyt päätin heittää vanhat säädöt julki. WordPressin uuden 2.0-version julkaisukin osui sopivaan saumaan. Aiempi bloginihan pyöri itse tehdyllä alustalla ja sitä edellinen Bloggerin FTP-siirron kautta. Kaikki tyypilliset vaihtoehdot on nyt siis koettu.

“Layout” näyttää pelottavasti Ordered Listiltä, mutta uskokaa tai älkää, se on oikeasti peräisin ajalta ennen tuota merkkipaalua. Ulkoasu on myös erittäin kesken rikkinäisine linkkeineen kaikkineen. Säädän lisää, jos ja kun tämä jaksaa jatkaa eloaan.

2 Replies to “Pieni tauko tekee hyvää”

  1. Hah, kerrankin oli jotain hyötyä siitä etten jaksa kauhean aktiivisesti poistella blogeja rss-lukijasta. Tervetuloa takaisin.

Comments are closed.